30 Kasım 2012 Cuma

chanel allık





Allık,makyajımızı bitiren büyük yardımcımızdır.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız gerektiğini tamamımız biz biliyoruz ama hakiki uygulamada fazla önemlidir.



http://www.ibeatyou.com/user/sampuanruj
http://www.writerscafe.org/sampuanruj
http://intensedebate.com/people/sampuanruj
http://balerincls.polyvore.com
http://sportspyder.com/users/sampuanruj




özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kızların doğru allık istifade etmeleri ve ufak makyaj aldatmacaları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta belli olabilir ve böylelikle fazlasıyla çekici 1 görüntüye kavuşmak sıkıntılı değil. Minicik 1 allığın yapabildiklerine doğrusu şok olursunuz.



Müracaat ettiğiniz far ve rujuda sayarak allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali renklerinde tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki ince noktaları birbiri ardına uygulayın. Görünümünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze sevinçli 1 görünüş sağlar ve deriye canlılık verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) denkliğini müdafaa ettiği için seçtiğiniz rengin ruj tonunuzla ahenkine ilgi gösterin.



Ton (renk) tonları



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



2- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, aynı anda türlü gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha net olmasını sağlar. İşte bu nedenle etmen gerekenler;



Siman ovalse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften saç. Siman daire şeklindeyse,Simanı daha fazla ince ibraz etmek için, görüntüdeki gibi her türlü iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı ucuna ufak çarpılar ifa edip, gene parmaklarınla dağıt.



Siman uzunsa,



Suratının daha fazla oval görünmesini karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, iyice dağıt. Dilersen yüzüne 1 kat saydam pudra sürerek daha çok pürüzsüz bir görüntü elde edebilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat bir görünüm sağlar. Aşırı elverişli değil ama bütün gün sürekliliğini sürdürür. Ne şekilde uygulayacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, artanını hafiften silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt tarafına zayıf 1 çizgi tarzında sürüp iyice yay. Fazlalığını kağıt peçeteyle sağlayıp, yüzüne 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça ihtiyacı olmadığından aşırı boyutta pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi bir seri olarak şakaklarına sürüp, iyice sür. Daha parlayan 1 görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Cilde bebeksi bir pembelik sunmak için daha iyi 1 usul olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-look’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye sokup, aşırısını salladıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımıyla en ince ayrıntısına kadar sür.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve tene fazladan parlaklık sunan stick allığı uygulamak fazla zahmetsiz. Tek yapman icap eden bulamaç gibi bir görünüme sebep vermemek için, stick allığını evvelce elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu maslahat için çok uygun!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla görünmemesi, başka bir bölüm gibi durmaması için tonu derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek yapın.



*Çehrenin dışına hakiki, yuvarlak ve yumuşak hamlelelerle yapmayı sürdürün.



*Görüntüde tamamlık temin etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi çok kapalı veya çok fazla kaçtıysa ten renginizden daha fazla açık 1 pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder