30 Kasım 2012 Cuma

allık rengi seçimi saç





Allık,makyajımızı tamamlayan en büyük muavindir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız icap ettiğini hepimiz biliyoruz amma gerçek yerine getirmede fazla önemlidir.



http://ftel.net.vn/showthread.php?p=10015







bilhassa elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan bayanların doğru allık yararlanmaları ve ufak makyaj numaraları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı belirginleşebilir ve böylece sonderece cezbedici 1 görüntüye kavuşmak güç değil. Minicik bir allığın yapabildiklerine doğrusu apışırsınız.



Yerine getirdiğiniz far ve rujuda düşünerek allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali renklerinde tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için aşağıdaki kestirmeleri (ipucu) sırası ile başvurun. Görüntünüz sizide hayrete düşürebilir ;



*Allık, yüze keyifli 1 görünüş sağlar ve deriye hareketlilik kazandırır.



*Göz ve dudaklar arasındaki ton (renk) denkliğini himaye ettiği için seçtiğiniz tonun ruj tonunuzla ahenkine dikkat edin.



Renk renkleri



bir- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri seçmeli.



üç- Toprak:Esmerler sima hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber türlü gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha çok bariz olmasını sağlar. bak bu sebeple sağlaman lüzum olanlar;



Çehren ovalse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafifçe sür. Çehren daireselse,Yüzünü daha çok ince ibraz etmek için, fotoğraftaki gibi her türlü 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı tarafına ufak çarpılar yapıp, gene parmaklarınla sür.



Siman uzunsa,



Yüzünün daha çok oval göstermek sağlamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, ayrıntılarıyla saç. Arzu edersen yüzüne 1 kat saydam pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha çok düzgün 1 imaj edinebilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat 1 görünüş sağlar. Aşırı elverişli değildir amma gün boyu devamlılıklığını korur. Nasıl kullanılacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, fazlalığını hafifçe salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt tarafına zayıf bir çizgi şeklinde sürüp tamamen dağıt. Aşırısını selpakla sağlayıp, üzerine bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça istemediğinden aşırı derece pratiktir. Kalemi görüntüdeki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla sür. Daha fazla parlayan 1 görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Cilde bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi bir tarz olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-retail outlet’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, aşırısını silkeledikten sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk desteğiyle ayrıntılarıyla yay.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve deriye ekstra ışıldama sağlayan stick allığı uygulamak fazla kolayca. Tek yapman gereken bulamaç gibi 1 görünüşe yol açmamak için, stick allığını öncelikli olarak elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu mesele için fazla yaraşır!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Fazla gözükmemesi, başka bir kısım gibi durmaması için rengi kademeli olarak ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek uygulayın.



*Suratın dışına hakiki, dairesel ve hafif hareketlerle yapmayı sürdürün.



*Görünümde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi fazla koyu ya da fazla kaçtıysa deri renginizden daha açık olan 1 pudrayla yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder