30 Kasım 2012 Cuma

mac joyous allık





Allık,makyajımızı bitiren en büyük muavindir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız gerektiğini tamamımız biz biliyoruz amma doğru uygulamada fazla önemlidir.



http://www.trulia.com/profile/balerincls3
http://network.nature.com/profile/UFF6728F2
http://technorati.com/people/sampuanruj
http://www.1-love-quotes.com/user/sampuanruj
http://www.jaman.com/people/sampuanruj
http://www.metacafe.com/f/channels/sampuanruj
http://www.derangedrecords.com/index.php/member/510274/
http://redux.com/sampuanruj
http://www.quibblo.com/user/sampuanruj
http://audioboo.fm/sampuanruj
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/show_user.php?userid=639156
http://www.glogster.com/sampuanruj/myglogster
http://bleacherreport.com/users/1710563-sampuanruj-ruj
http://www.studyabroad.com/members/sampuanruj/default.aspx
http://www.fishlinkcentral.com/user_detail.php?u=sampuanruj




Özellikle elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan hanımların hakiki allık istifade etmeleri ve küçük makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri fazlasıyla belirginleşebilir ve böylece sonderece cezbedici bir görünüşe varmak güç değil. Ufakça 1 allığın gerçekleştirebildiklerine doğrusu hayret edersiniz.



Kullandığınız far ve rujuda görerek allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali renklerinde uygulayabiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki püf noktaları arka arkaya yerine getirin. Görünümünüz sizide şaşırtabilir ;



*Allık, yüze iyi bir görünüş sağlar ve cilde hareketlilik kazandırır.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk balansını müdafaa ettiği için seçtiğiniz rengin ruj renginizle uyumuna özen gösterin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



2- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları seçmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece çehreni renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha fazla belli olmasını temin eder. bak bu nedenle etmen zorunlu olanlar;



Çehren ovalse,



Kalem yada stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe yay. Yüzün daire şeklindeyse,Suratını daha çok ince görünmesini sağlamak için, resimdeki gibi her türlü 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt tarafına ufak çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla sür.



Çehren uzunsa,



Yüzünün daha oval görünmesini karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, ayrıntılarıyla saç. Arzularsan yüzüne bir kat transparan pudra sürerek daha fazla yumuşak bir görüntü elde edebilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat 1 görünüm sağlar. Fazla elverişli değildir ama gün boyunca devamlılıklığını sürdürür. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, artanını hafiften salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna zayıf 1 hat şeklinde sürüp tamamen saç. Fazlalığını kağıt peçeteyle sağlayıp, üstüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça istemediğinden fazlasıyla pratiktir. Kalemi görüntüdeki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla saç. Daha parlayan bir görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Dokuya bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi 1 tarz olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, aşırısını silkeledikten daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk desteğiyle iyice dağıt.



Stick allık



Fırça gereği olmayan ve cilde ilave ışıldama sunan stick allığı kullanmak çok rahat. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüşe neden olmamak için, stick allığını öncelikli olarak elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu maslahat için çok yakışır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla gözükmemesi, farklı bir kesim gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek yapın.



*Simanın dışına gerçek, halka şeklinde ve hafif hareketlerle uygulamayı devam ettirin.



*Görünümde tamamlık sağlamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi çok kapalı yahut yoğun kaçtıysa ten renginizden daha açıkta kalan bir pudra ile yoğunluğu azaltın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder