30 Kasım 2012 Cuma

allık markaları ve fiyatları





Allık,süslenmemizi sonuçlandıran büyük hizmetçidir.Çantamızdan asla ayırmamamız lazım olduğunu hepimiz biliyoruz ama doğru tatbikte fazla önemlidir.



http://www.bluidkiti.com/forums/showthread.php?p=33690







bilhassa elmacık kemikleri çıkık olmayan kızların hakiki allık faydalanmaları ve ufak makyaj hileleri yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece besbelli olabilir ve böylelikle sonderece çekici bir görünüme varmak sıkıntılı değil. Minik 1 allığın edebildiklerine aslında şok olursunuz.



Kullandığınız far ve rujuda sayarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali tonlarında başvurabiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki emareleri usule uygun yapın. Görünümünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze iyi bir görünüş verir ve cilde hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk denkliğini muhafaza ettiği için istediğimiz rengin ruj tonunuzla uzlaşmasına ilgi duyun.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler sima hatlarını belli edecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla birlikte çeşitli gölgelendirmelerle surat hatlarının daha fazla belli olmasını temin eder. İşte bunun için yapman lazım olanlar;



Suratın ovalse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafifçe saç. Yüzün küresel ise,Simanı daha çok zayıf göstermek için, resimdeki gibi her türlü iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt tarafına küçük çarpılar gerçekleştirip, tekrar parmaklarınla yay.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha oval göstermek karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, iyice saç. Arzu edersen üzerine bir kat saydam pudra sürerek daha fazla pürüzsüz bir görüntü sağlayabilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüş verir. Fazla kullanışlı değil lakin bütün gün sürekliliğini korur. Ne şekilde ifa edileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, artanını hafiften çırptıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı kısmına ince bir çizgi biçiminde sürüp iyice sür. Artanını selpakla alıp, üzerine 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla pratiktir. Kalemi resimdeki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, tamamen sür. Daha parlayan 1 görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Dokuya bebeksi 1 pembelik vermek için daha güzel 1 yöntem olamaz! genel olmasa da büyük cosmo-search’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye batırıp, aşırısını salladıktan daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk desteğiyle tamamen dağıt.



Stick allık



Fırça istemeyen ve deriye ilave parlaklık kazandıran stick allığı yerine getirmek çok rahat. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüme neden olmamak için, stick allığını başta elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üzeri bu maslahat için çok yaraşır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Yoğun gözükmemesi, değişik bir bölüm gibi durmaması için rengi azar azar ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek tatbik edin.



*Yüzün dışına hakiki, dairesel ve hafif hareketlerle yerine getirmeyi devam ettirin.



*Görünümde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi fazla koyu yada aşırı kaçtıysa cilt tonunuzdan daha açık 1 pudra ile yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder