30 Kasım 2012 Cuma

mac allık peaches





Allık,süslenmemizi sona erdiren büyük hizmetçidir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız icap ettiğini tümümüz biz biliyoruz amma gerçek yerine getirmede çok mühimdir.



http://games.darbhanga.net/index.php?params=profile/view/14861/
http://www.gamemansion.com/index.php?params=profile/view/91924/
http://www.copter-game.org/index.php?params=profile/view/128266/
http://fontstruct.com/fontstructors/sampuanruj/profile
http://myanimelist.net/profile/sampuanruj
http://www.affiliates4u.com/profiles/sampuanruj/
http://www.atflashgame.com/index.php?params=profile/view/132818/




özellikle elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan kızların hakiki allık faydalanmaları ve mini makyaj aldatmacaları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı besbelli olabilir ve böylelikle sonderece cazip 1 görünüşe ulaşmak güç değil. Küçücük 1 allığın edebildiklerine aslında afallarsınız.



Müracaat ettiğiniz far ve rujuda sayarak allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali tonlarında yerine getirebiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alt taraftaki kestirmeleri (ipucu) usulüne göre tatbik edin. Görünümünüz sizide hayret ettirebilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüm verir ve tene canlılık getirir.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk denkliğini muhafaza ettiği için tercih ettiğimiz tonun ruj tonunuzla uzlaşmasına ilgi duyun.



Ton (renk) renkleri



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha bariz olmasını sağlar. işte bu sebeple yapman lüzum olanlar;



Siman elipsse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften sür. Çehren yuvarlaksa,Çehreni daha fazla zayıf ibraz etmek için, görüntüdeki gibi her iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt kısmına ufak çarpılar yapıp, gene parmaklarınla yay.



Yüzün uzunsa,



Çehrenin daha oval görünmesini elde etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, en ince ayrıntısına kadar dağıt. Arzularsan üzerine bir kat transparan pudra sürerek daha çok pürüzsüz 1 imaj sağlayabilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat bir görünüm verir. Fazla kullanışlı değildir amma bütün gün devamlılıklığını sağlar. Ne şekilde uygulayacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, fazlalığını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt kısmına ince 1 hat şeklinde sürüp ayrıntılarıyla dağıt. Fazlalığını kağıt peçeteyle elde edip, üzerine 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça istemediğinden aşırı derece elverişlidir. Kalemi görüntüdeki gibi 1 arka arkaya şakaklarına sürüp, en ince ayrıntısına kadar sür. Daha parlayan 1 görünüm için, yüzüne nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi 1 pembelik sunmak için daha güzel bir tarz olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-look’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye batırıp, fazlalığını silkeledikten daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla iyice dağıt.



Stick allık



Fırça istemeyen ve deriye ek ışıldama kazandıran stick allığı uygulamak fazla basit. Tek yapman icap eden bulamaç gibi bir görüntüye sebep vermemek için, stick allığını öncelikli olarak elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu iş için fazla yakışır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla gözükmemesi, ayrı bir bölüm gibi durmaması için rengi kademeli olarak ve fırçadaki artıkları üfleyerek uygulayın.



*Simanın dışına gerçek, yuvarlak ve yumuşak hamlelelerle sağlamayı sürdürün.



*Görünümde bütünlük temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi fazla loş yada aşırı kaçtıysa ten tonunuzdan daha fazla açık olan bir pudra ile yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder