30 Kasım 2012 Cuma

rüyada pembe allık görmek





Allık,makyajımızı sonuçlandıran en büyük hizmetçidir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız lazım olduğunu tamamımız biz biliyoruz ama gerçek uygulamada fazla ehemmiyetlidir.



http://games.darbhanga.net/index.php?params=profile/view/14861/
http://www.gamemansion.com/index.php?params=profile/view/91924/
http://www.copter-game.org/index.php?params=profile/view/128266/
http://fontstruct.com/fontstructors/sampuanruj/profile
http://myanimelist.net/profile/sampuanruj
http://www.affiliates4u.com/profiles/sampuanruj/
http://www.atflashgame.com/index.php?params=profile/view/132818/




Özellikle elmacık kemikleri belirgin olmayan bayanların hakiki allık kullanmaları ve küçük makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı belli olabilir ve böylece sonderece cazibeli bir görünüşe erişmek zor değil. Küçükçe 1 allığın yapabildiklerine doğrusu apışırsınız.



Müracaat ettiğiniz far ve rujuda dikkate alarak allığımızın rengini kahve veya şeftali tonlarında tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için aşağıdaki püf noktaları birbiri ardına başvurun. Görüntünüz sizide afallatabilir ;



*Allık, yüze mutlu bir görünüm sağlar ve tene canlılık sunar.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk denkliğini muhafaza ettiği için seçtiğiniz rengin ruj tonunuzla armonisine ilgi duyun.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



2- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece yüzünü renklendirmekle kalmaz, bununla beraber türlü gölgelendirmelerle surat hatlarının daha çok belli olmasını temin eder. işte bunun için etmen gerekenler;



Suratın eliptikse,



Kalem yada stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe sür. Yüzün yuvarlaksa,Simanı daha ince ibraz etmek için, resimdeki gibi tüm 2 kaşının üst kısmına, şakaklarına ve aşağı ucuna ufak çarpılar yapıp, yine parmaklarınla sür.



Çehren uzunsa,



Suratının daha çok oval göstermek karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, tamamen yay. Dilersen yüzüne 1 kat saydam pudra sürerek daha fazla düzgün 1 imaj elde edebilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat bir görünüş sağlar. Fazla elverişli değil lakin gün boyu devamlılıklığını sürdürür. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, fazlalığını hafifçe çırptıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt ucuna ince 1 hat şeklinde sürüp iyice dağıt. Artanını selpakla alıp, üzerine bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça istemediğinden aşırı derece kullanışlıdır. Kalemi görüntüdeki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla dağıt. Daha fazla ışıldayan bir görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Deriye bebeksi 1 pembelik vermek için daha güzel bir usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye batırıp, fazlalığını çırptıktan daha sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk yardımıyla ayrıntılarıyla yay.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve cilde fazladan ışıldama vereyen stick allığı yerine getirmek fazla kolay. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüşe meydan vermemek için, stick allığını evvelce elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için fazla yaraşır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Aşırı gözükmemesi, farklı bir kısım gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki artıkları üfleyerek kullanın.



*Çehrenin dışına doğru, yuvarlak ve yumuşak hamlelelerle yapmayı sürdürün.



*Görüntüde bütünlük temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi çok kapalı veya aşırı kaçtıysa ten renginizden daha çok açık olan bir pudra ile yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder