30 Kasım 2012 Cuma

allık dior





Allık,süslenmemizi bitiren en büyük muavindir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini tümümüz biz biliyoruz ama doğru yerine getirmede çok mühimdir.



http://www.managingdirectors.in/pg/blog/owner/allikveruj




Özellikle elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan kadınların gerçek allık yararlanmaları ve küçük makyaj aldatmacaları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta belli olabilir ve böylelikle aşırı boyutta albenili bir görünüşe erişmek sıkıntılı değil. Minnacık bir allığın edebildiklerine gerçekte afallarsınız.



Uyguladığınız far ve rujuda dikkate alarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali renklerinde başvurabiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alt taraftaki kestirmeleri (ipucu) birbiri peşisıra tatbik edin. Görünümünüz sizide hayran bırakabilir ;



*Allık, yüze neşeli 1 görünüş verir ve tene canlılık kazandırır.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) dengesini himaye ettiği için seçtiğiniz tonun ruj renginizle ahenkine gayret edin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler sima hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda türlü gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha fazla aşikâr olmasını sağlar. bak bundan dolayı gerçekleştirmen lüzum olanlar;



Yüzün eliptikse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe sür. Çehren daire şeklindeyse,Simanı daha fazla zayıf ibraz etmek için, resimdeki gibi bütün iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı tarafına ufak çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla sür.



Siman uzunsa,



Suratının daha oval göstermek temin etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, ayrıntılarıyla sür. Dilersen yüzüne 1 kat saydam pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha çok pürüzsüz 1 görüntü kazanabilirsin.



Ne gibi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat 1 görünüş sağlar. Fazla kullanışlı değildir lakin gün boyunca sürekliliğini devam ettirir. Ne şekilde yapılacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, aşırısını hafifçe salladıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt ucuna ince 1 hat şeklinde sürüp iyice saç. Artanını kağıt peçeteyle alıp, yüzüne bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça gerektirmediğinden son derece pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, tamamen saç. Daha fazla parlayan bir görünüş için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Dokuya bebeksi bir pembelik vermek için daha güzel bir usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-search’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye daldırıp, artanını silkeledikten sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk desteğiyle en ince ayrıntısına kadar sür.



Stick allık



Fırça istemeyen ve tene ekstra parlaklık sağlayan stick allığı tatbik etmek çok kolay. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüme yol açmamak için, stick allığını evvel elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik bölgelere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üstü bu iş için çok mütenasip!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla gözükmemesi, ayrı bir kısım gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki artıkları üfleyerek tatbik edin.



*Yüzün dışına doğru, dairesel ve yumuşak manevralarla yerine getirmeyi devam ettirin.



*Görünümde bütünlük temin etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu çok loş yahut aşırı kaçtıysa deri renginizden daha fazla açık olan 1 pudra ile yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder