30 Kasım 2012 Cuma

en iyi allık





Allık,makyajımızı tamamlayan büyük yardımcımızdır.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini tamamımız biliyoruz lakin gerçek yerine getirmede çok ehemmiyetlidir.



http://onlinegames.urbangen.com/index.php?params=profile/view/184128/
http://www.carmazielgames.com/index.php?params=profile/view/141571/
http://www.onlysnipergames.com/index.php?params=profile/view/141582/
http://www.openbottles.com/sampuanruj
http://www.zedge.net/profile/sampuanruj




özellikle elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan kızların doğru allık kullanmaları ve ufak makyaj oyunları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece aşikar olabilir ve böylelikle fevkalade albenili bir görüntüye kavuşmak güç değil. Ufakça 1 allığın gerçekleştirebildiklerine aslında şok olursunuz.



Uyguladığınız far ve rujuda dikkate alarak allığımızın renk tonunu kahve yahut şeftali tonlarında kullanabiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için aşağıdaki kestirmeleri (ipucu) birer birer yerine getirin. Görünümünüz sizide afallatabilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüş sağlar ve dokuya canlılık getirir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk denkliğini gözettiği için istediğimiz tonun ruj tonunuzla uygunluğuna önem verin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler surat hatlarını belli edecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda türlü gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha fazla aşikâr olmasını temin eder. işte bu nedenle yapman gerekenler;



Suratın elipsse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften dağıt. Suratın küresel ise,Çehreni daha ince görünmesini sağlamak için, görüntüdeki gibi her türlü 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt ucuna ufak çarpılar gerçekleştirip, gene parmaklarınla saç.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha oval görünmesini temin etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, tamamen sür. Arzu edersen yüzüne 1 kat saydam pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha yumuşak bir görüntü edinebilirsin.



Ne gibi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat 1 görünüş sağlar. Fazla pratik değil amma bütün gün kalıcılığını sürdürür. Ne şekilde sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, artanını hafifçe silkeledikten sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı tarafına zayıf 1 çizgi şeklinde sürüp adamakıllı dağıt. Aşırısını selpakla alıp, yüzüne bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi rahatlıkla sığdığından ve fırça gerekli olmadığından aşırı kullanışlıdır. Kalemi resimdeki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, tamamen dağıt. Daha ışıldayan 1 görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Dokuya bebeksi bir pembelik takdim etmek için daha iyi bir usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-retail outlet’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye sokup, aşırısını çırptıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımcılığıyla ayrıntılarıyla yay.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve dokuya ekstra ışıldama sağlayan stick allığı tatbik etmek fazla kolayca. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi bir görünüme olanak vermemek için, stick allığını başta elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üzeri bu mesele için çok yaraşır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla görünmemesi, değişik bir bölüm gibi durmaması için tonu derece derece ve fırçadaki artıkları üfleyerek kullanın.



*Çehrenin dışına hakiki, daire biçiminde ve yumuşak hamlelelerle sağlamayı sürdürün.



*Görüntüde tamamlık temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu fazla koyu ya da fazla kaçtıysa cilt tonunuzdan daha çok açık olan bir pudrayla yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder