11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Ne oyun Ama




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Hem havaların soğuyacak olması bir de ‘tatil’ (Ne gibi tatil yahu?) döneminin bitişi, okulların faliyete geçmesi derken aslında eksiksiz depresyon aylarına giriş meydana getirmiş bulunuyoruz. Hiç olmazsa benim açımdan sonbahar her vakit olduğu gibi gene maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ancak bu ayların oyunseverler için 1 de harika tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz süresince devam eden (çok şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 bir çok büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





Özellikle futbol tutkunları için en ehemmiyetli aylardır sonbahar ayları. Çünkü ayrıca Pro Evolution Soccer 2013 bir de FIFA onüç piyasaya sürülür. Vaktiyle Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





şimdi de Eylül ayının sonuna gelmemizle birlikte havalar hala soğumamış olsa da, Konami bizleri yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu yıl çok daha iddialı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder