11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun 1 süre süresince futbol sever arkadaşların öncelikli oyunları arasında yer almıştır. İster bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında çok büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en önemli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa ismiyle “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç hemen hemen beş sene gibi bir süre zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satış miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, bir öneme dek öyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol boyunca inanılmaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen tanınmayan oyun Fifa 2011 olmuştu. birinci defa satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı vasıfında gelen bir yeni seri ise, Konami şirketini neredeyse alt ileri ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki ilk defa en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Peki esas konumuza gelmesi sağlanacak olursak bazı koşulları da açıklamak ve göz ardı etmemek gerekir. Fifa ikibinonüç bu atılım aşamasında payı ne şekilde olacak akıl ermez amma Fifa kadrosunu daha fazla da güçlendirmiş ve özellikle grafik cihetinden çoğalan 1 kuş olmak arzu ediyor. Hemen hemen saltanatın devamı için elinden geleni yapmak arzu ediyor. nbsp;Hevesle tüm gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş durumda. Konami’nin sağlayacağı ataklar karşısında Fifa ne gibi güvenlik önlemleri alacağı bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi olacağı sezilimiyor değil. işin özüne dönecek olursak en büyük bir çekişme bizleri bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder